התייעצות דחופה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

11/12/2003 | 12:16 | מאת: דנה

שלום, מקווה שפה אולי אני אמצא מענה יש לי כאבי שיניים כבר שלושה ימים(שן ליד הקידמית). תחילה חשבו שמדובר בסינוס כיון שהכאב נפסק במגע על החניכיים וברגע שהראש מוטה לכיוון ההפוך, אך צילום פנים שלל זאת. בבדיקה אצל רופא שיניים השן איננה מגיבה לקור, אך כל הצילומים (סינוס, פנורמי, סטטוס) מראים תקינות מלאה. לעיתים הכאבים מלווים בחום נמוך. הפתרון שניתן לי הוא לבצע טיפול שורש אך לפני כן המליצו לי להתייעץ עם רופא פה ולסת. לאור כל ז מה יכולה להיות הבעיה?? אני כבר שלושה ימים עם כאבים שיניים ואף אחד לא יכול להצביע על סיבה. הכאבים נעלמים בנגיעה על החניכיים, בהליכה ועוד כמה שיטות שמצאתי...

12/12/2003 | 19:27 | מאת: ד"ר מיכה פלד

אני מיעץ להגיע למומחה לטיפולי שורש שיבדוק את חיות השיניים שלך למצוא את מקור הכאב.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות