פצעים בפה , על הלשון ועל השפתיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

19/08/2004 | 19:06 | מאת: אבישי

אני סובל מפצעים בחלל הפה על הלשון ועל השפתיים . ירידת דם מהשפתיים לעיתים קרובות בעיקר בזמני הארוחות .

25/08/2004 | 13:47 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! על מנת לענות על שאלתך באופן המלא יש לדעת פרטים נוספים כמו גילך, מצבך הבריאותי, מתי הופיעו הפצעים וכד'. המלצתי לך לפנות למרפאתינו בביהח רמבם לצורך בדיקה מקיפה ושלילה של זיהום וירלי. בבקכה ד"ר מיכה פלד.

30/08/2004 | 18:21 | מאת: חביב אבישי

לד"ר מיכה פלד שלום רב . הפצעים הופיעו לראשונה לפני כ-10 חודשים. בבידיקות ביופסיה שבוצע לי בחודש פבר. - מרץ. בפה ובעור נאמר לי שיש לי LICIN PLANUS ולטיפול ניתן לי "סטרואידים" . התופעה נעלמה לתקופה מסוימת ,אך חזר בהדרגה . בעיקבות זאת היות ואני " סוכרתי" לא ניתן היה המשך תיפול בתרופה הנ"ל. נאמר לי שאני צריך לחיות אם זה . כיום הפצעים חמורים ואיני יודע כיצד לינהוג. אני גר ב " קרית - מלאכי " בדרום . בתודה מראש.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות