זיהוי באמצעות שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

04/08/2004 | 09:56 | מאת: tammy

אולי מישהו יודע היכן ניתן למצוא מאמרים אמינים לגבי זיהוי אדם או גופה(לא עלינו) באמצעות צילומי שיניים? נועד למטרה מחקרית בלבד.משום כך המאמרים צריכים להיות בשפה מקצועית תודה מראש

31/08/2004 | 11:36 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! ע"מ למצוא מאמרים בנושא יש להכנס לאתר של pub med ולחפש מאמרים בנושא forensic dentistry בברכה ד"ר מיכה פלד

31/08/2004 | 13:56 | מאת: tammyb

ראשית -תודה. יש לי רק בעיה אחת. למרות שישנם מאמרים המתאימים לבקשתי,אני לא יודעת איך אני מגיעה לתקציר שלהם או למאמר עצמו. אני מצליחה רק לקרא את נושא המאמר והכותב. אולי תוכל לעזור לי לנווט בסבך? דבר אחרון-משהו בעיברית יש גם?(לא שהאנגלית היא מגבלה)

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות