ריח רע מהפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

03/08/2004 | 11:12 | מאת: מיואשת

שאלתי היא אליך ד"ר פלד, גם אני סובלת מהבעיה. פניתי בעבר למרפאת פה ולסת במרכז רפואי רמב"ם ובדקו אותי במין מכונה ואמרו שאין לי שום בעיה. מבדיקת הרוק אמרו שיש לי פטריה אבל הם לא מצאו לנכון לתת לי טיפול. אמרו שום דבר. אני לא יודעת אם מזה הבעיה. פניתי גם לא.א.ג והיא לא מצאה דבר. שאלתי אליך האם תוכל להפנות אותי למומחה בנושא הזה אחת ולתמיד ולפתור את הבעיה. באופטימיות רבה. אני גרה בקריות. תודה

31/08/2004 | 10:02 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! במידה ובמסגרת הבירור לא נמצאה סיבה בחלל הפה , בלוע או בסינוסים כפי שאת מתארת. האפשרות הנוספת היא : א. רקבון שיניים או מחלת חניכיים ולצורך כך יש צורך בבדיקת רופא שיניים. ב. בעייה בדרכי העיכול העליונות ולצורך כך להבדק אצל גסטרואנטרולוג. בברכה ד"ר פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות