קליקים בלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

02/08/2004 | 04:48 | מאת: אמיר

שלום ד"ר פלד אני סובל כשנה וחצי מקליקים בכל פתיחה של הפה אני מרגיש איך שני מפרקי הלסת עושים חיכוך אחד עם השני גם אם אני פותח את הפה יש לי כאבים חזקים בעצם התחתונה של הלסת השאלות שלי הם: -ממה זה נגרם? -האם זה מסוכן? -מהי צורת הטיפול והאם צריך ניתוח? -האם תופעה זו שכיחה? תודה! אמיר.

09/08/2004 | 18:46 | מאת: יעל- לא רופאה

הי, גם אני סבלתי מהתופעה ואני מכירה עוד מס' אנשים שסבלו ממנה או סובלים עדיין. אני קבלתי מרופא נורופן ל 10 ימים ובסופם הכל עבר. אל תדאג- זה לא דבר נורא- רק גש לרופא

27/08/2004 | 23:39 | מאת: קרן

היי אמיר,גם אני סובלת מתופעה זו של קליקים בלסת,זה כנראה ממתח או עצבים,דבר שגורם לחריקת שיניים,לאחר שעשיתי צילומי שיניים ולסת,קבע הרופא שאני צריכה סד לילה,שאיתו אני אשן עד שה"קליקים" יעברו וגם הכאב

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות