אטרופיה בבלוטת רוק

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/08/2004 | 14:00 | מאת: איתי

שלום, בבדיקת סיאולוגרפיה, עקב נפיחות תחת הלשון של צינור הרוק, המלווה לעיתים ביובש בפה, התגלה כי מתקיימת פעילות ניוונית בבלוטת הרוק מסיבה שאיננה חסימתית. עד כה לא מצאו מדוע. 1) האם ישנו כיוון שהיית ממליץ לבדוק? אציין שבמשך שלוש שנים אני סובל מתסמינים של חום סובפברילי וכאבים במקומות שונים בגוף שפורש כתסמונת התשישות הכרונית. בדקו את הקשר האוטואימוני אך לא נמצאו ממצאים המעידים על בעיה. 2) האם ישנו רופא פה שמתמחה בבלוטות רוק שייתכן ויוכל לעזור בענין?

07/08/2004 | 11:09 | מאת: קרן

ישנו רופא בשם פרופ' נחניאלי שעובד גם בבי"ח ברזילי באשקלון וגם בהדסה עין כרם בירושלים (לגבי אשקלון אני בטוחה ) בעלי מטופל אצלו באבנים בבלוטת הרוק בהצלחה!

16/08/2004 | 11:44 | מאת: איתי

אצלו הייתי (בהדסה), ולא היה לו מושג למה מתקיים תהליך ניווני ומה לעשות בענין. הייתי רוצה חו"ד שנייה , ממשהו שאולי כן יהיו לו תשובות או לפחות רעיונות לבדיקה.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות