דיסק במפרק הלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

19/07/2004 | 20:26 | מאת: דן

שלום עברתי טראומה בפנים שכללה שברים שקובעו בניתוח. נשארתי עם תופעה שלא הייתה של "קנאק" בלסת שלפעמים הופך לתקיעה של הלסת. אובחנתי לכך שהדיסק במפרק השמאלי בורח ממקומו וניסיתי טיפול בסד לילה על מנת לשנות המצב אך הוא מחמיר. מה עליי לעשות במצב כזה?

31/08/2004 | 11:59 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! בעייה של פריקת מפרק הלסת יכולה להיות מטופלת ע"י סד ליילה אך במקרים חמורים כמו שלך ייתכן ויש צורך בניתוח של מפרק הלסת ע"מ להחזיר את הדיסק למקומו ו/ או לשנות את האנטומיה של המפרק. אני מזמין אותך לבדיקה והתייעצות במרפאות פה ולסת רמב"ם טל 8542345 בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות