שאלה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/07/2004 | 14:58 | מאת: שירי

ד"ר נכבד, בטיפול שגרתי אצל רופא שיניים נתגלתה נקודת חן שחורה קטנה, על הלחי מהצד הפנימי של הפה, על יד השיניים. הומלץ על ביצוע ניתוח להסרתו. שאלתי, האם יש גורם מסוים להופעת נקודה כזו? מדוע יש להסירה? והשאלה העיקרית שלי הנה כיצד מתבצע הניתוח להסרתה, והאם ההחלמה הנה כואבת וממושכת? בתודה מראש.

31/08/2004 | 12:15 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! נגעים שחורים - חומים בפה יולים להיות שפירים אך במיעוט המקרים קיימת סכנה לממאירות. לכן יש צורך בהסרת הנגע ובדיקתו . הניתוח / ביופסיה להסרת הגידול הינו פשוט ונעשה בהרדמה מקומית. בהצלחה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות