פצעים בשפתיים בחלק הפנימי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/07/2004 | 17:08 | מאת: יוני

הרבה פעמים אני מוצא את עצמי סובל מפצעים שנמצאים בחלל הפנימי של השפתיים והייתי רוצה לדעת מה הסיבות שבגללם נגרמים הפצעים הללו לקחתי כבר מספר משחות כמו מדיג'ל בליסטקס ודקטרין וכל פעם זה חוזר מחדש אשמח לידע כיצד אפשר לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ומהם הסיבות שבגללם זה נגרם .. תודה מראש

31/08/2004 | 12:17 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! פצעים בשפתיים יכולים לנבוע ממספר גורמים החל מטראומה מקומית וגם נגעים מסוג אפטות. על מנת לקבוע אבחנה סופית יש צורך בבדיקה של כירורג פה ולסת או רופא המומחה ברפואת הפה ולפיכך גם הטיפול. בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות