איזוטופים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

27/06/2004 | 14:24 | מאת: כרמל

שלום שמי כרמל ואני רציתי לדעת מה זה בדיקת איזוטופים אבא שלי בן 73 וסובל מדימום ריקטלי ויש לו גוש ברקטום מעל dentat line ,מדמם ועד פולים קטן בגובה 10 ס''מ האם בנאדם בגיל כזה אם מחלה כזאת זה מסוכן או שזה טיפול קטן

31/08/2004 | 10:36 | מאת: ד"ר מיכה פלד

בדיקת איזוטופים הינה בדיקה ע"י חומר רדיואקטיבי הנקלט ברקמות שאינן תקינות כמו גידולים או דלקת. היות ומדובר באביך הסובל מגידול רקטלי נא לפנות למומחים בתחום כירורגיה colorectal בפורום רמב"ם. בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות