לובן בפה - ליכן פלנוס

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

27/06/2004 | 07:44 | מאת: shosh

אני אישה בגיל 60 מעשנת קופסת סיגריות ליום. יש לי צריבות בפה בבדיקה אצל רופא פה ולסת אובחן לובן מופשט בלחי ימין נעשתה ביובסיה ואובחן ליכן פלנוס LICHEN PLANUS ORAL ניתנה לי תרופה RETAVIT 0.05% x 20GR במשך כשלושה חודשים לא חל שיפור ,ואף התפשט ללשון . הרופא החליט להפסיק עם התרופה מאחר ואין שיפור, ואין שום טיפול מונע או להגעה .מלבד להמתין עד שיעבור לבד או יחמיר . רציתי לדעת האם אפשר לקבל מידע נוסף על תופעה זו ? האם מישהו קיבל תרופה שריפאה או הקלה על הצריבות ? האם יש הרבה אנשים שחלו בזה ?

15/10/2008 | 21:55 | מאת: בבר

שלום! עיינתי בשאלה שלך ואני לא מוצא תשובות לשאלתך..האם תוכלי לשתף אותי בתשובות שקיבלת למייל הנל....

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות