מחלת גומת לפחד מבקש עזרה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

24/06/2004 | 15:03 | מאת: בדראן

שלום רב לכולם : אני בחור בגיל 23 בריא בדרך כלל עד שנת 2001 פתאום היה נפוח בשפה העליונה הלכתי לטיפול אזי אמרו לי שזאת אלרגיה ואחר כמה חודשים נעלם הנפוח והמשכתי לחיות בשלום עד חודש 8/2003 ופתאום חזר הנפוח וחזרתי לרופא ואזי הלכתי לבדיקות אצל קופא מתמחה באלרגיה והוא אמר שזאת לא אלרגיה הוא חשש במחלה שקוראים לה "מלרסון רוזנתאל " שצרפתי למטה משהוא שנכתב עליה ושלח אותי לבלנסון ושמה בדקו אותי ומצאו שזאת באמת היא המחלה אבל אמרו שהיא לא תתפשט ורק נשארת בשפה העליונה והיום אני עם שפתיים נפוחות יש למטה אתר על מחלה אבל כי אני לא יודיע לקרוא אנגלית אני מבקש שתעזרו לי והכתבה שנמצאת היא חדשה מאוד לפני חודשיים . האתר: http://www.emedicine.com/derm/topic72.htm#section~medication

31/08/2004 | 10:45 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! מחלת מלקרסון רוזנטל מאופיינת ע"י לשון מחורצת שפתיים נפוחות ופגיעה בעצב הפנים על רקע שינויים דלקתיים כרונים הנובעים מחיסון עצמי או אלרגיה. לרופאי עור או מומחים באלרגיה יש נסיון בטיפול במחלה . והמחלה אינה דורשת ניתוח. הטיפול הוא תרופתי. נא לפנות לרופאים המתאימים בטיפול. במידה והנך מתקשה בקריאת אנגלית נא למסור את המאמר לתרגום. בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות