גולדן הר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/06/2004 | 21:52 | מאת: אנונימית

שלום לדר.פלד אני בת 33 וסובלת מעצב הפנים מלידה עין ימין מעורבת בבעיה קשה לי לסגור אותה והיא אדומה לעיתים קרובות .רציתי לדעת איזה אופציות לתיקון והאם יש בכלל בארץ ? במידה וכן אנא פרט. האם בגיל מבוגר יותר יש נזק רציני לעצמות הלסת עקב תסמונת גולדן הר. נא תשובתך המהירה ותודה רבה מראש.

31/08/2004 | 11:01 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! תסמונת גולדן הר מאופיינת בפגיעה בעצב הפנים והתפתות הלסתות במידה והפגיעה בעצב הפנים אינה מאפשרת סגירת העין . יש לבצע ניתוח של הכנסת משקולת זהב לעפעף עליון כך שבזמן שינה יסגור את העפעפיים וימנע נזק לקרנית. לגבי בעיית הלסתות ניתן היום בגישה כירורגית לשפר את מבנה הלסת ע"מ לשפר את המצב תפקודית וכירורגית. אני מזמין אותך לפגישה במחלקתינו . נא לתאם תור אצל אורנה טל 8542345 .

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות