"קנק" בלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/06/2004 | 13:59 | מאת: ענתי

שלום רב, לאחרונה כשאני פותחת וסוגרת את הפה, אם לאכילה ואם סתם לפיהוק או אף דיבור, אני מרגישה מעין "קנק" חזק בצידי הלסת. לפעמים אני מתקשה אפילו לסגור את הפה בחופשיות מה זה יכול להיות? האם יש דרך לשפר את המצב ולא להחריף את הבעיה עוד יותר? אני מרגישה שמפעם לפעם הבעיה מחריפה. אנא יעוצך. בתודה

31/08/2004 | 11:03 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב1 ע"פ התיאור הנך סובלת מפרקה קדמית של הדיסקים התוך פרקיים הנובעת כתוצאה ממתח בשרירי הלעיסה. במקרים קלים ניתן לפתור את הבעייה ע"י סד ליילה . במקרים קשים יש צורך לנתח ולתקן את מבנה הפרק והחזרת הדיסק. לבדיקה נא לתאם פגישה דרך המזכירה אורנה טל 8542345 בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות