השתלת עצם בלסת עליונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

06/06/2004 | 20:46 | מאת: עירית

שלום היתי מעונינת לדעת האם מישהו עבר ניתוח להשתלת עצם בלסת עליונה קדמית? אם כן אשמח מאוד לדעת פרטים כגון מהלך הניתוח תהליך ההחלמה וכמובן מי הרופא שביצע את הניתוח? בתודה מראש עירית

08/06/2004 | 18:52 | מאת: ד"ר מיכה פלד

עירית שלום, השתלות עצם בלסת עליונה נעשות במרפאת חוץ פה ולסת ע"י הכירורגים של המחלקה. הפעולה מתבצעת בהרדמה מקומית עם זריקת טשטוש לוריד באופן אמבולטורי. במהלך הניתוח נלקחת פיסת עצם או מהסנטר או מקטע אנכי של הלסת ומקובעת ללסת העליונה הקידמית בעזרת ברגים קטנים. הפעולה נעשית לרוב לצורך ביצוע השתלות אחרי אבדן שיניים קדמיות אצל אנשים צעירים. נשמח לבדוק אותך במרפאת פה ולסת במרכז הרפואי רמב"ם. לקביעת תור, נא לפנות למזכירתי אורנה בטל: 04-8520989

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות