זעזוע מח

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

31/05/2004 | 22:54 | מאת: ברכה

לפני כשבוע היתה לי תאונה. יצאתי ממנה בשלום ללא כל פגע (כך חשבתי). לאחר שלושה ימים התחלתי להרגיש מעין זעזוע בעמוד השדרה בזמן הליכה ומידי פעם גם לחץ בראש (קבעתי תור לכירופרקטיקה) האם זה זעזוע מח? אם כן - מותר לי לעשות כירופרקטיקה? תודה.

31/08/2004 | 11:16 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב! הבעיה שאת מתארת זקוקה להערכה של אורטופד המתמחה בעמוד שדרה היות ובחלק מהתאונות קיימת תופעה של "מכת שוט" שהיא זעזוע של עמוד השדרה שאמנם אינו מחייב טיפול אך דורש מנוחה אך בוודאי שאין לפנות לכירופרקטור לפני התייעצות עם אורטופד בברכה ד"ר מיכה פלד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות