בעיה מטרידה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

31/05/2004 | 12:50 | מאת: בת 24

מזה חודש וחצי אני סוסלת מתופעה מוזרה, הכל התחיל בכך שחשתי תחושה של אוזן סתומה לאחר שביקרתי אצל ארבעה רופאים (א.א.ג) נשללה אפשרות של בעיה באוזניים. והועלתה אפשרות של בעיה בלסת וזאת לאור העובדה שאני לועסת מסטיקים בצורה כפייתית. אכן יש לי כאבים קלים בלסת אך התחושות שיש לי יותר מטרידות אותי מאשר כואבות לי (אני חשה שהאוזן שלי סתומה ובשעה שאני פותחת את הפה יש לי תחושה מוזרה בצד שמאל) מה נראה לך?? מה לעשות?? זה מטריד אותי.

08/06/2004 | 21:36 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לעיסת מסטיק באופן כפייתי יכול ליצור בעיות במפרקי הלסת ישנו תחושה של כאב באזור הרכות, אוזניים ולסת תחתונה ישנם קליקים בפתיחה ואו סגירת הפה כאבים עם וללא הגבלה בפתיחת פה ותנועות לסת מומלץ לבצע ציולפ פנורמי כאשר הפה פתוח על מנת לאבחן את עמדת המפרקים בכל מקרה כדי לפנות למרפאות פה ולסת לצורך איבחון מקור הבעיה ------ ללעוס מסטיק לא יותר מ10 דקות

16/02/2006 | 10:44 | מאת: אדר

ד"ר מיכה פלד שלום רב, אני אדר מפרוייקט חשוב שמטרתו היא לפתור את בעיית ה-"מסטיק שנדבק לנעליים ולבגדים". יש לי כמה שאלות,ואני מאוד מקווה שתוכל לעזור לי או לענות לי. שאלה 1: מהו המרכיב הגורם לדביקותו של המסטיק? שאלה 2: מהי האפשרות שחומר ינטרל את דביקותו? שאלה 3: מהו החומר שיכול לנטרל את דביקותו?

16/02/2006 | 10:50 | מאת: גיא

ד"ר מיכה פלד שלום רב, ברצוני להביע ואולי לקבל תשובה על שאלות אלו: 1. האם המסטיק בריא? 2. האם המסטיק אכן מביא תועלת לשיניים? 3. האם בליעת מסטיק גורמת לנזק בגוף? 4. האם לעיסת המסטיק גורמת לתופעות לוואי בגוף? 5. האם המסטיק לדעתך הוא רעיון/המצאה טובה? 6. האם המסטיק פוגע בסביבה? 7. מה הגורם לדביקות המסטיק?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות