פגיעה בעצב ה-7 בפנים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

30/05/2004 | 13:41 | מאת: רונית

ביתי שני בת 12.5 הותקפה ע"י הרפס בעצב ה-7 שבפניה. התופעות הן: בצד ימין של פניה היא אינה ממצמצת בעין הימנית (דומעת בה כל הזמן) כאשר היא מחייכת רק הצד השמאלי עולה (וזה מעוות את הפנים) כאשר היא שותה נוזל לה השתיה מצד הימני של הפה. היא קיבלה ג'יל לעין שדומעת. לדאבוני הרב נאמר לי שאין להרפס הזה טיפול. מה יכול לגרום להרפס הזה? היא היתה לפני כחודש עם עם דלקת בלחמיות האם יש לכך קשר? ביתי מטופלת בשיניים (גשר) ויש לה דלקת חניכיים - האם יש לך קשר? מה ניתן לעשות על מנת לשפר את המצב? כמה זמן עד שהענין יגמר? האם מחלימים לחלוטין מהנגיף? להיכן לפנות על מנת לקבל את הטיפול הטוב ביותר???? אנא בבקשה אני ממש נואשת. את המחלה גילינו ביום ב' לפני 6 ימים. אבל העין דומעת כבר 8-9 ימים. רונית גולדנברג - 051-414243 חולון תודה מראש

31/05/2004 | 03:35 | מאת: דוד

שלום רונית אני בן 14 ובגיל 13 קיבלתי גם אני שיתוק בעצב השמאלית של הפנים וזה ממש שיתק את כל החצי השמאלי של הפנים שלי ואכן עין שמאל שלי דמעה סתם פתאום לא יכלתי לסגור אותה ולא יכלתי לשרוק ובקיצור לא יכלתי לעשות כלום קיבלתי כל מיני תרופות בניהם קיבלתי כדורים נגד הרפס רק ליתר ביטחון רופאים אמרו לי שזה יכול להיגרם בשני דרכים קור-זאת אומרת שהיה מרובה ליד מאוור ומזגן הרפס-מה שקרה לבתך רופאים אומרים שאני קיבלתי את זה מקור כרגע אין לי יותר את השיתוק המצב לאט לאט חוזר למצב הקודם והעצב מתאחה מחדש זה אומנם יכול לקחת שנה לפחות הטיפולים שאני קיבלתי היו אולטרסאונד ברכה השמאלית של הפנים ולאחר מכן פיזוטרפיה אני מקווה שעזרתי ואני מאחל לבתך החלמה מהירה תודה דוד.

08/06/2004 | 21:38 | מאת: ד"ר מיכה פלד

רונית אל דאגה אנו ניצור איתך קשר

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות