בקשת עזרה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

28/05/2004 | 12:47 | מאת: נדיה

לאחר השתלה להרמת הסינוס לקראת השתלת שיניים. במשך כ-6 חודשים סובלת מזיהום ויציאות נוזלים מהאף בזמן שטיפות הפה. טופלתי מאז בכמה מחזורי אנטיביוטיקה. ההרגשה הכללית השתפרה אבל היציאה מהאף עדיין קיימת. האם יש אפשרות שהשתל נידחה? ולכן כל צרותי? עלי לציין שלאחר 4 חודשים ראשונים נוצרו שני נקבים בשני מקומות ההשתלה שניתפרו לפני כ-7 ימים. אני מאד מודאגת, האם התהליך ניראה סביר? מודה על תשובתך נדיה

08/06/2004 | 18:57 | מאת: ד"ר מיכה פלד

נדיה שלום, ע"פ תיאור המקרה נראה שאת סובלת מסינוזיטיס חריפה בעקבות תהליך של הרמת סינוס כנראה עקב פריצה של כרום הסינוס. הדבר מחייב בדיקה וביצוע צילומי טומוגראפיה על-מנת להוכיח את הבעיה ובהמשך לטפל כנדרש כנראה ע"י התערבות כירורגית. נשמח לעזור לך במחלקת פה ולסת המרכז הרפואי רמב"ם. נא לפנות למזכירתי אורנה לצורך קביעת תור בטל: 04-8520989

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות