כאב בלסת עליונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

24/05/2004 | 22:09 | מאת: דוד

בימים האחרונים יש לי כאבים בשורש השן ובמיוחד כאשר אני לוחץ על החניכיים החיצוניים שליד השן. במגע אצבע ליד השן בחיבור הפנימי של הלחי עם הלסת העליונה משהו נקודתי כואב למדי. נשלחתי לבצע צילום סטטוס ונשך. בגלל שהכאב הוא למעשה יותר בלסת מאשר בשן, האם הכתובת היא רופא שניים או רופא מומחה לפה ולסת.

08/06/2004 | 21:58 | מאת: ד"ר מיכה פלד

מומלץ לפנות לרופא שיניים לצורך בירור האם הכאב ממקור דנטלי במידה ויהיה צורך בהתערבות כירורג פה ולסת הנ"ל יפנה אותך

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות