טייבה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

13/12/2016 | 00:54 | מאת: חנין

היי ילד שלי עבר ניתוח בלוטת הרוק פעמים והניפחות חוזרת . וניתוח אחרון חזר הניפחות אחרי ניתוח בשבוע בחצי . תוך חודש חזר 3 ל 4 פעמים . הופנה ל סי טי . .השאלה למה זה חוזר ומה סיבת הפניה לסי טי ??

20/01/2017 | 16:07 | מאת: ד"ר הילה קליין

טייבה שלום איזה ניתוח עבר הבן שלך? אם מדובר בפרוטיטיס חוזרת אין שום צורך לבצע CT. שאלי את הרופא מה הסיבה לביצוע הבדיקה , איזו עוד אינפורמציה היא עשוייה לתת לו מעבר לבדיקת הUS המקובלת בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות