המגיומה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

09/05/2004 | 13:10 | מאת: גלית

שלום דוקטור. אני בת 50 וסובלת מגיל 20 מהמגיומות בפה ועל השפתיים. לפני שני רבות הזריקו לי לתוך ההמגיומה חומר שמפשט את ההמגיומה, אבל לאחר מספר טיפולים הפסיקו בטענה שהחומר מאוד יקר כיוון שהוא מיובא מחו"ל. הדבר מאוד מפריע מבחינה אסטתית ושאלתי האם יש אפשרות כיום לטיפול בליזר בבעיה זו. אני גרה האזור חיפה , אודה לך על תשובתך, בתתודה גלית

16/05/2004 | 21:57 | מאת: ד"ר מיכה פלד

יש לאבחן היכן הנגעים באזור חלל הפה, ניתן להוציא המנגיומות תלוי כמובן בגודלם וכמובן יש צורך לנתק\לקשור את כלי הדם המזין נגע זה מומלץ לפנות לייעוץ במרפאות חוץ פה ולסת בימי א ו ה עם הפניה מרופא מטפל

26/06/2005 | 16:52 | מאת: עופרה

לבתי בת 6 חודשים קיימת המגיומה באזור סנטר תחתון הופיע ימים מספר לאחר הלידה לפני כשבועיים קראתי כתבה באחד ממדורי הבריאות כי המגיומה הממוקמת באזור פיזור זקן עלולות לרמוז על קיום המגיומות בדרכי נשימה אציין כי מגיל 8 שבועות הילדה סובלת מחירחורים וציפצופים בדרכי נשימה ובחודשיים האחרונים מטופלת באינהלציות ומשאפים רצוף עקב אי שיפור במצבה כיצד ניתןלשלול או לאבחן באם קיים הקשר להימגיומה הקיימת ולאן עליי לפנות אציין כי רופאת הילדים לא רואה בזאת כל קשר אודה לתשובתך,עופרה

26/06/2005 | 16:53 | מאת: עופרה

לבתי בת 6 חודשים קיימת המגיומה באזור סנטר תחתון הופיע ימים מספר לאחר הלידה לפני כשבועיים קראתי כתבה באחד ממדורי הבריאות כי המגיומה הממוקמת באזור פיזור זקן עלולות לרמוז על קיום המגיומות בדרכי נשימה אציין כי מגיל 8 שבועות הילדה סובלת מחירחורים וציפצופים בדרכי נשימה ובחודשיים האחרונים מטופלת באינהלציות ומשאפים רצוף עקב אי שיפור במצבה כיצד ניתןלשלול או לאבחן באם קיים הקשר להימגיומה הקיימת ולאן עליי לפנות אציין כי רופאת הילדים לא רואה בזאת כל קשר אודה לתשובתך,עופרה

26/06/2005 | 16:54 | מאת: עופרה

לבתי בת 6 חודשים קיימת המגיומה באזור סנטר תחתון הופיע ימים מספר לאחר הלידה לפני כשבועיים קראתי כתבה באחד ממדורי הבריאות כי המגיומה הממוקמת באזור פיזור זקן עלולות לרמוז על קיום המגיומות בדרכי נשימה אציין כי מגיל 8 שבועות הילדה סובלת מחירחורים וציפצופים בדרכי נשימה ובחודשיים האחרונים מטופלת באינהלציות ומשאפים רצוף עקב אי שיפור במצבה כיצד ניתןלשלול או לאבחן באם קיים הקשר להימגיומה הקיימת ולאן עליי לפנות אציין כי רופאת הילדים לא רואה בזאת כל קשר אודה לתשובתך,עופרה

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות