משחת דרמקומבין לפנים הפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

29/11/2016 | 20:47 | מאת: Roy

היי דוקטור, רועי, בן 25, לאחר ביקור אצל רופא פה ולסת שמצא גירוי קטן אצלי בחיך הוא נתן לי למשך שבועיים 3 פעמים ביום דרמקומבין, לפנים הפה! ממש בפנים, כך שאם אשים את המשחה אין סיכוי שלא אבלע חלק ממנה "במהלך שהותה" בפה. הוא אמר שהרוקח יגיד שהיא לא לפנים הפה, יאמר לזכותו, ואף רשום על האריזה ועל המשחה כי המשחה לא מיועדת לשימוש פנימי, ומכאן דאגתי. כמובן שאני סומך על הרופא ועל כל מילה שיוצאת לו מהפה. אשמח לשמוע האם אוכל להשתמש בה בלי פחד מבליעה? תודה רבה רבה רבה.

04/12/2016 | 23:38 | מאת: ד"ר הילה קליין

לא ידוע לי על שימוש בתוך הפה במשחה הזו. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות