פה ולסת תשובה להמשך השאלה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/11/2016 | 14:40 | מאת: דנה

היי להמשך שאלתך כן יש סטייה בלסת התחתונה נדמה לי, כי פעם הייתי יכולה לחתוך כל דבר בשיניים והיום לא . אני סוגרת את השינים ויש רווח בין הלסת העליונה לתחתונה. מה זה אומר? אני גם כל דבר שאוכל מרגישה כמו חיכוך בלסת.

04/12/2016 | 23:33 | מאת: ד"ר הילה קליין

דנה שלום ייתכן ומדובר בגדילה מואצת ולא תקינה של צד אחד של המפרק. לא זכור לי מה היה בשאלה הקודמת ( רצוי להקפיץ את הכתוב) בכל אופן פני לייעוץ אצל כירורג/ית פה ולסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות