פה ולסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

08/11/2016 | 14:35 | מאת: דנה

עשיתי מיפוי עצמות למפרקי הלסת והתשובה היא כזאת: קליטה באזור tmj שמואל. יכול להתאים לתהליך בעל אלמנט אוסטאובלסתי מוגבר. והיה עוד שורה הפרפלזיה של הקונדיל?. מה זה אומר?? הבנתי שזה דלקת של המפרק נכון?? כואב לי לפתוח את הפה ויש לי קליקים מה אפשר לעשות עד התור שאני אקבע טור? המצב שמתואר הוא חמור?? תודה ושבוע טוב.

14/11/2016 | 21:20 | מאת: ד"ר הילה קליין

דנה שלום המצב שתיארת יכול להתאים לגדילת יתר אבנורמלית של צד אחד של המפרק. האם יש לך סטייה של הלסת התחתונה או הסנטר? וייתכן גם לתהליך דלקתי במפרק. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות