מעין סיבים תלושים בתחתית הלשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

07/10/2016 | 10:46 | מאת: מיקי

שלום, לא יודעת אם זה קשור לפורום הזה. אבל יש לי בעיה שמטרידה אותי בפה כבר זמן מה והבנתי שהיועץ המתאים לפנות אליו הוא רופא פה ולסת. יש לי מתחת ללשון מעין שני פסים שהם מעין גידים או קרומים כאלה שמתחילים בבסיס הלשון עד הקצה שלה. לאחרונה שמתי לב שיוצאים מהם מעין חתיכות בשר תלושות קטנות, כאילו הם נקרעו קצת או נחתכו. אפשר למשוך את זה אבל לא לתלוש. זה לא כואב, אבל זה לא עובר ומהסתכלות על בני משפחה וחברים זה לא אמור להראות ככה. מה עושים? האם זה נשמע מוזר?

11/10/2016 | 14:46 | מאת: ד"ר הילה קליין

מיקי לא נראה לי שיש מקום לדאגה , אבל בכל ממצא חשוד בחלל הפה מומלץ לפנות לבדיקה אצל רופא/ת שיניים / מומחה/ית לרפואת הפה או מומחה/ית פה ולסת בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות