שלפוחית בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

02/10/2016 | 11:10 | מאת: נועה

שלום ד"ר קליין, אני בת 23. מקפידה על צחצוח שיניים פעמיים ביום. לפני כמה ימים הופיעה לי על השפה התחתונה בתוך הפה על הרירית עצמה שלפוחית קטנה שקופה. היא לא כואבת, אבל מאז שהיא הופיעה נדמה לי שהיא גדלה קצת. מה לדעתך יכולה להיות השלפחית הזאת?

11/10/2016 | 14:34 | מאת: ד"ר הילה קליין

נועה שלום ייתכן ומדובר בחסימה של בלוטת רוק קטנה בשפה, תופעה המכונה מוקוצלה. גשי לבדיקה אצל כירורג/ית פה ולסת בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

15/11/2016 | 13:06 | מאת: אורין

שלום אני בת 24 לפני כחודש יצא לי בשפה התחתונה מין שלפוחית קטנה שגדלה וקטנה כבר חודש הלכתי לרופא אף אוזן גרון שאמר שזה שלפוחית רוק שנסתמה . כבר כמה ימים שהיא ממש ממש גדולה מחר יש לי ניתוח להסיר אותו שאני ממש חוששת ממנו . היום שמתי לב שליד השלפוחית הקיימת יצא לי עוד נקודה לבנה שניראה כמו עוד שלפוחית הולכת לצאת.. ממה זה יכול לקרות ? והאם זה מסוכן?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות