טיפול בבליטה בלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/09/2016 | 22:04 | מאת: דנה

שלום, היום הייתי אצל רופא שיניים שאמר שיש לי בליטה בלסת עליונה, ימין ושמאל סימטרי ושאעשה צילום ואחזור אליו. עשיתי, בדק אמר שתקין. לי הבליטה לא מפריעה (כבר הרבה זמן זה כך) אך חוששת שבהמשך יראה/ יבלוט האם עליי לפנות לרופא שיניים או למומחה לסת?

19/09/2016 | 11:05 | מאת: ד"ר הילה קליין

דנה שלום בליטה בלסת בעלת מראה שפיר לא מצריכה טיפול. ניתן להיות במעקב אחת לשנה או במידה ואת מרגישה כי חלו שינויים בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות