עצם זיז העול (זיגומה)

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

13/09/2016 | 17:29 | מאת: אמיר

ד"ר הילה שלום, פרסמתי בעבר הודעה בנדון, אצלי עצמות הזיגומה בולטות כלפי חוץ האם אפשר לעשות ניתוח shaving או ניתוח אחר להורדת הבליטה

16/09/2016 | 17:32 | מאת: ד"ר הילה קליין

אמיר שלום באופן תאורטי ניתן לשנות את צורת העצם ע"י החלקתה . באזור עצמות העול , יש לכך הרבה השלכות עצביות. כלומר התעסקות באזור הזיגומה עשויה לגרום להפחתה בתחושה בשפה העליונה והלחי באותו הצד. כמובן שיש לשקול כל מקרה לגופו. מומלץ להתייעץ עם מומחה/ית פה ולסת בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות