נעילת לסתות לא רצונית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

31/08/2016 | 10:25 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר , ביום שישי האחרון התנסתי בפעם הראשון בסם הנקרא אמדי , אשר גרם לי לנעילת לסתות בזמן הלקיחת הסם, חמישה ימים אחרי ואני מרגישה שאני עדיין נועלת את הלסתות כתגובה לא רצונית והפה שלי ממש התנפח מבחוץ, דבר אשר מעוות לי את הפנים . מעבר לכך אני מרגישה לחץ מסויים בחלק האחורי שבפה וקצת קשה לי לאכול. מה ניתן לעשות במצב כזה ?

31/08/2016 | 13:22 | מאת: אנונימית

שכחתי לציין שיום למחרת יצאו לי פצעים לבנים בתוך הפה

05/09/2016 | 19:45 | מאת: ד"ר הילה קליין

אחת מתופעות הלוואי של סמים מסוג אקסטזי , לאחר התפוגגות השפעת הסם הגורמת להרגשת התרוממות. היא ירידה בהשפעתו של חומר המופרש הקרוי סרוטונין ואחראי על מצב הרוח שלנו. ותגובה הדומה לדיכאון או יצירה של מצבי חרדה. מצבי חרדה ככלל עשויים לגרום להידוק לסתות ונעילתם. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

28/12/2023 | 01:31 | מאת: Hen

האם באמת זה נזק רציני אפילו מלקחת פעם אחת כדור אקסטזי יכולים השיניים להיות הרוסות?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות