תחושת כוויה/נימול בלשון מזה כמה שבועות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

28/07/2016 | 10:44 | מאת: אלון

שלום רב, מזה כמה שבועות אני מרגיש תחושת כוויה/נימול באיזור מרכז הלשון. החלק הפנימי של הלשון עם שכבה לבנה, בצידי הלשון סוג של נקודות אדומות, ובקדמת הלשון נקודות לבנות קטנות. רופא משפחה הפנה אותי לתרבית לשון שלא העלתה שום דבר וכן בדיקות מין שבינתיים שליליות. מומחה פה ולסת אמר לי שאני צריך לשתות יותר מים ולמצוץ סוכריות כדי לגרות את בלוטות הרוק. אשמח לדעת מה דעתכם. התחושה נמשכת מספר שבועות כבר. יכול להיות שיש משהו שמפספסים וצריך לבדוק? תודה רבה

29/07/2016 | 06:54 | מאת: ד"ר הילה קליין

אלון שלום האם לתחושת הנימול מתלווה תחושה של צריבה בפה? האם אתה סובל מסכרת ? במידה ולא האם ביצעת בדיקות דם כלליות לאחרונה? האם הנך מעשן? בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות