שאלה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

25/07/2016 | 08:58 | מאת: מעיין

היי אני בחורה בריאה בת 36 לפני שנה וחצי בהריון היה לי כאבים בלשון פניתי לרופאה יש לי סדקים בלשון והיא נתנה לי b12 ושתי תי לשבוע והפסקתי לפני כמה ימים היה לי פצע בלשון והרופאה אמרה לי שוב לשתות וטמין b12 ואז לראות מה קורה אני בלחץ מה זה יכול להיות

29/07/2016 | 06:52 | מאת: ד"ר הילה קליין

מעיין שלום חסר בוויטמין בי 12 עשוי לגרום לפצעים כואבים ברריות הפה - אפטות. כמה זמן קיים הפצע? במידה ולא חולף לאחר שבוע ימים יש לגשת לבדיקה צל כירורג/ית פה ולסת בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות