שאלה.........................

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

10/04/2016 | 16:37 | מאת: יעל

שלום, אני בת 32. אני סובלת מכאבי דקירות באוזן שמאל שבאים והולכים וגם תחושת חום בתוך אוזן שמאל. הייתי אצל רופא א.א.ג שבדק את האוזניים ואמר שהן תקינות. לאחרונה אני גם סובלת מסחרחורת מסוג דיזינס...כמו שיוט/ עירפול בראש. הרופא העלה השערה שאולי כל התחושות האלה קשורות למפרק הלסת. למרות שאני לא חשה כאבים בלסת. האם זה ייתכן? ואם כן לאיזה רופא עליי לפנות על מנת לאבחן בעיה זו?

25/04/2016 | 20:57 | מאת: ד"ר הילה קליין

יעל שלום הסמפטומים שאת מתארת עשויים מצד אחד להתאים לבעיה במפרק הלסת אך גם עשויים להתאים לבעיה ממקור של שרירי הלעיסה או השרירים מסובבי הצוואר. מומלץ לפנות לבדיקה אצל כירורג/י פה ולסת בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

09/05/2016 | 14:36 | מאת: יעל

היי, ובמידה ונניח ישנה בעיה במפרק הלסת שגורמת לתחושת כובד בראש. איך מטפלים במפרק הלסת ברפואה המערבית? פיזיותרפיה?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות