הקשר בין טינטון ולסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

11/03/2016 | 20:57 | מאת: ניר

שלום, יש לי טינטון כבר המון זמן שלאחרונה גם התגבר, קראתי שיכול להיות קשר בין הלסת לטינטון. בדקתי ואכן במצבים מסוימים כמו פתיחת הפה, או דחיפה של הלסת גורמת לשינוי בצליל הטינטון. א. האם באמת יכול להיות קשר בין הדברים, איך אפשר לבדוק? ב. האם יש דרך טיפול בבעיה כזו? תודה רבה

15/03/2016 | 08:53 | מאת: ד"ר הילה קליין

ניר שלום כאבים או בעיות במפרק הלסת כגון קליקים וקרפיטציות עשויים לגרום לטנטון באוזן . מומלץ לנות לבדיקה ראשונה אצל אאג לשלול בעיה שמקורה באוזן ואם הכל בסדר לפנות להמשך בירור אצל מומחה/ית בכירורגית פה ולסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות