ציסטה וטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

08/03/2016 | 21:53 | מאת: רינת

שלום רב נמצאה לי במקרה ציסטה בשן . קרוב לעצב . אני לפני החזרת עוברים (טחפולי פוריות) הרופא נשים טוען שאין בעייה לטפל בשניים בזמן הריון/טיפולים . אבל עדין לא רגועה כי הרופא שיניים לא סגור שמותר . אשמח לדעתך בנושא

15/03/2016 | 08:51 | מאת: ד"ר הילה קליין

רינת שלום אין מניעה לבצע טיפולי שיניים במהלך ההריון. אך ההמלצה היא לבצע את הטיפולים במהלך הטרימסטר השני שכן בטרימסטר הראשון ישנו סיכון מוגבר להפלות טבעיות ללא קשר לטיפולי השיניים וכן בטרימסטר השלישי ישנו קושי פיזי למטופלת לעיתים לעבור את הטיפולים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות