בלוטת לימפה ניידת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/12/2015 | 19:34 | מאת: אסתי

אמי בת ה 75 לפני כשנתיים הרגישה בבלוטת לימפה ניידת בלחי. נלקחה ביופסיה והתקבלה תשובה שהממצא אינו ממאיר. לאחרונה הרגישה אמי שהבלוטה גדלה והיא עדיין ניידת ואינה כואבת ותילקח ביופסיה בעוד כשבועיים. הרופא לא חשב שיש סיבה ממשית לדאגה. מה יכולה להיות הסיבה שהבלוטה גדלה?

29/12/2015 | 09:35 | מאת: ד"ר הילה קליין

אסתי שלום בדכ בלוטות למפה ניידות הן בלוטות התגובתיות להליך דלקתי ואינן מצביעות על גידול או ממאירות . בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות