לסת מתעייפת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

09/12/2015 | 16:41 | מאת: קרן

שלום, אני בת 23 סובלת ממגרנות באופן גנטי, לא יודעת עם זה קשור אבל הלכתי לנוירולוגית היא אמרה שיש לי קליקים בעת פתיחת הפה. הרבה פעמים הלסת שלי כאילו מתעייפת ואני מרגישה לחצים מכל צד פה ליד האוזן ומרגישה כבדות בלסת... שאין לי כח להזיז אותה... מה זה עלול להיות ואיך אפשר לטפל??

13/12/2015 | 06:00 | מאת: ד"ר הילה קליין

קרן שלום קליקים בפתיחת הפה מעידים על תזוזה קדמית של הדיסק התוך מפרקי ולעיתים מלווים בכאב. כגדאי לפנות להמשך טיפול ואבחנה אצל מומחה/ית לכירורגית פה ולסת המתמחים בבעיות מפרק הלסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מוחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות