בלוטה מוגדלת בלחי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

19/11/2015 | 11:57 | מאת: נועה

שלום וברכה! יש לי בלוטה (לימפה/רוק?) נפוחה באמצע הלחי. היא מוגדלת כבר למשך שבועיים בערך (לא בולטת מהלחי, אבל מורגשת בבירור במישוש. טיפ-טיפה כואב במגע). לא הייתי חולה/מצוננת... בריאה לגמרי ב"ה! האם עליי ללכת לבדוק את העניין, או שזה טבעי שהיא גדולה לפעמים? לא היה לי מקרה כזה בעבר.

24/11/2015 | 11:43 | מאת: ד"ר הילה קליין

נועה שלום כדאי להיבדק אצל מומחה/ית פה ולסת. קשרית לימפה עשויה להיות מוגדלת גם כתוצאה מזיהום כרוני בחלל הפה והשיניים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות