פה מתייבש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

07/11/2015 | 18:46 | מאת: אן

שלום, יש לי בעיה שמפריעה לי.. הפה שלי במהלך היום מבחינת רוק דיי רגיל, לא מתייבש, אני שותה המון מים, אומנם מעשנת ושותה קפה אבל במהלך היום זה לא משפיע. הבעיה מתחילה כשאני מתנשקת עם חבר שלי. אני לא יודעת למה פשוט הפה שלי מפסיק לייצר רוק והכל נהיה יבש, אני תמיד שותה מים לפני אבל זה לא עוזר. אני גם לא מרגישה לחוצה לידו. אני לא נוטלת תרופות, רק b-12. רציתי לשאול אם יש לזה הסבר ואיך אפשר לפתור. תודה רבה.

07/11/2015 | 20:52 | מאת: ד"ר הילה קליין

אן שלום יכול להיות שההתרגשות כן קיימת וגורמת ליובש פה. מומלץ כמובן להגביל את צריכת הקפה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות