קיר שבור

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/08/2015 | 15:52 | מאת: עינת

אני אחרי טיפול שורש ומבנה של שן של קיר שבור מתי יודעים בוודאות אם אצטרך הארכת כותרת האם רק לפי מבט כי לא עשו לי עדיין צילום מטיפול השורש אחרי המבנה האם בוודאות יודעים אחרי הכתר הזמני או יכול להיות אחרי המדידות הראשונות לכתר קבוע וזה שחוץ מקיר שבור בטיפול השורש אמרו גם שן מאוד קטנה יש לזה גם השלכות והקיר השבור זה בשן עליונה טוחנת אם זה משנה משהו?

25/08/2015 | 13:17 | מאת: ד"ר הילה קליין

עינת שלום מי שמחליט על הארכת הכותרת הוא הרופא שיניים המשקם ( זה שמבצע את הכתר ) . בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות