נזק בפרקי הלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/04/2004 | 18:53 | מאת: רחל

26/04/2004 | 19:04 | מאת: רחל

רחל כתב/ה: > אני מורה במקצועי סובלת מכאבים בלסת העליונה מצד שמאל עם הגבלה ניכרת בפתיחת הפה בבדיקת mri אובחנה פגיעה בקורקס עם תזוזה של הדיסק קדימה מה שיוצר לחץ וגורם לכאבים. האם תופעה זו מוכרת אצל מורים? האם עומס על הלסת יכול לגרום להתדרדרות נוספת? >

01/05/2004 | 12:25 | מאת: ד"ר מיכה פלד

למורה שלום, כל עומס על מפרק שאינו תקין מהווה גורם סיכון נוסף שבהחלט יכול להחמיר את הבעיה קיימות מספר אופציות טיפוליות במקרה כמו שלך על מנת לשקול את המקרה הספציפי שלך יש לפנות עם כל הצילומים הרלוונטים: פנורמי , MRI

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות