כאבים בלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/06/2015 | 13:00 | מאת: AGAM ALMOG

לפני כחודש כאב לי בין החיבור לאוזן ומפרק הפה ולא ייחסתי כעת הכאבים התפשטו ללסת לארובת העין ולגרון הייתי במיון באיכלוב ולא מצאו כלום לציין שצד שמאל של הפה נימול ללא ממצאים הכאב מתפשט בכל יום לחלק אחר בגוף וגם לצווארמה זה ?

05/06/2015 | 07:09 | מאת: ד"ר הילה קליין

שלום הכאבים שאת מתארת מתאימים לכאב ממקור של התכווצות שרירי הלעיסה או הצוואר , המשפיעים גם על מפרק הלסת ועשויים לגרום לכאבי ראש ופנים חזקים. זה לא מקרה אשר יטפלו בו במיון. המלצתי לך לפנות לכירורג/ית פה ולסת העוסקים בעניין מפרק הלסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות