ניתוח חשיפת ניב כלוא

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

31/03/2015 | 16:50 | מאת: עדן

שלום ד"ר היום יש לי ניתוח חשיפת ניב כלוא ואני מאוד מאוד פוחד, במרפאה אמרו לי שחותכים חתך קטן ואז מדביקים את הסמך והחוט והכל. תוכלי לכתוב לי מה מתבצע בניתוח זה? והאם זה כואב? וכמה זמן זה לוקח הניתוח? כי אני ממש פוחד !

13/04/2015 | 06:50 | מאת: ד"ר הילה קליין

עדן שלום בחשיפת ניב מסיטים את רקמת החניכיים מהצד החיצוני או הפנימי של הלסת ( תלוי במיקום הניב) לאחר חשיפתו מדביקים סמך. נרחבות הניתוח תלויה במיקומו של הניב ובמידה בה הוא כלט בעצם / אם בכלל. מקווה שהניתוח עבר בהצלחה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות