כאבי עצבים בצאוור

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/04/2004 | 12:58 | מאת: שחר

שלום! סבתי סובלת מכאבים עצומים (החוזרים ונישנים כל בערך 10 דקות) באיזור הצאוור השמאלי מתחת ללסת כאב זה מקרין על כל איזור הראש השמאלי עד כדי בכי (מעין התכווצות) אציין שעשו לה בדיקות (פה ולסת, רופא שיניים, נוירולוגיה, צילום) אך הרופאים אינם יודעים לומר מה התופעה הנ"ל וכיצד לטפל בה, סבתי מקבלת כרגע תרופות להרגעת הכאב - אך לא פיתרון ! אודה באים תוכלו לעזור לי או להפנות אותי למבינים בדבר בתודה מראש - שחר

01/05/2004 | 12:35 | מאת: ד"ר מיכה פלד

מאחר וכבר פניתם לרוב המומחים בנושא זה אפשרות נוספת היא פניה לנרולוג וכירורג פה ולסת נוסף לשלול Temporal Arthritis ומומחה לכלי דם לבדיקה האם יש חסימה

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות