פצע לחץ בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

29/10/2014 | 02:05 | מאת: אורח

שלום חולה דמנטי שהיה עם נתיב אוויר (AIR WAY) בפה במשך כמה שבועות טובים לצורך סקשנים להוצאת ליחה, מאחר והוא מאוד ספסטי ונועל את הלסתות. אתמול הוציאו את הנתיב אוויר, ונראה שיש פצע לחץ בשפתיים, וכן בחניכיים הרקמה (היכן שהיה הנתיב אוויר, ואין שם שיניים) נראית ממש תפוחה ומוזרה בעלת צבע צהבהב/עכור. האם זה פצע לחץ? איך מטפלים בפצע לחץ בשפתיים וחניכיים? תודה

05/11/2014 | 20:49 | מאת: ד"ר הילה קליין

אורח שלום בדכ כיבים בחלל הפה ובשפתיים נרפאים מהר יחסית בשל אספקת דם טובה לאזור. כך שלאחר סילוק הגורם הלוחץ הכיב אמור לחלוף 7 - 10 ימים . בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות