כאבים בלסת התחתונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/10/2014 | 20:43 | מאת: אלמונית

שלום. אני בת 23. בריאה בעיקר. בשבוע וחצי האחרונים, יש לי כאב לסת התחתונה. הכאב התחיל בצורה מפתיעה יום אחד כשקמתי בבוקר. הלסת כואבת רק כשאני עושה תנועות מסוימות עמה - צוחקת או אוכלת מאכלים מסוימים. בהתחלה חשבתי כי מדובר בסתם כאב שיחלוף, אך על אף שנחלש הכאב מהכאב שהיה בימים הראשונים הוא עדיין ישנו. אם נוגעים בלסת עצמה אפשר להרגיש את הכאב. הדבר מאוד מפריע לחיי היום יום ומאוד מטריד שכן גורם לאי נוחות רבה, לכאבים ולסבל. כשהכאב תוקף אותי ברגע מסוים עקב אחד הדברים שציינתי אני מרגישה כאילו יש זרם מהלסת לקצה הלסת, הרגשה מזעזעזת לאותה השניה בדיוק, לאחר מכן הכול חוזר להרגלו לפחות בהרגשה הכללית עד לרגע הכאב הנוסף. מה אלי לעשות? לא יודעת מה זה ומה אני יכולה לעשות בנידון. אשמח לעזרה

21/10/2014 | 03:58 | מאת: ד"ר הילה קליין

לאלמונית שלום בשלב ראשון מומלץ לבצע צילם פנורמי ולהבדק אצל מומחה/ית פה ולסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות