בני בן השנתיים נחבל בלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

09/09/2014 | 19:47 | מאת: בר איילה

בני בן השנתיים נפל בגן היום וכתוצאה מהנפילה התנפחה לו השפה ובנוסף ניהיה לו חתך מוזר בלסת. היינו אצל הרופא ילדים ונתן אנטיביוטיקה על מנת שלא יהיה זיהום והפניה למיון בבית חולים אם לא יעבור אחרי שבוע. ברצוני לדעת האם כדאי ללכת כבר עכשיו למיון ולא לחכות שבוע? מצרפת תמונה של הפצע של הילד. http://jpg.co.il/view/540f2ddeadb8b.jpg/ תודה מראש בר איילה

14/09/2014 | 19:27 | מאת: ד"ר הילה קליין

איילה שלום לצערי אינני יכולה לראות את התמונה. במידה ויש חתך בלסת כדאי לגשת למיון לתפירת החתך. במידה ואין חתך פתוח והילד סוגר . פותח את הפה ואוכל . שותה ורופא ילדים לא ראה צורך להפנותו למיון ייתכן ואין צורך. במידה והילד מתקשה בפתיחה או סגירה של הפה גשו למיון בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות