צלקת בפנים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

11/04/2004 | 21:29 | מאת: גלי

ביתי בת שנה וחמישה חודשים. לפני כשבועיים נפלה בגן על פניה, ונראה היה כי נפגעה באיזור השפתיים. נשלחנו למיון, שם רופא מומחה לפה ולסת קבע כי אין צורך בתפירה או הדבקה. לדעתו, גם אין סיבה כי תהיה צלקת היות וזו שריטה עמוקה בלבד. נשלחנו הביתה ללא הוראות מיוחדות. בינתיים הפצע בשלבי החלמה אך אני מודאגת שמה יש סיכוי כי תשאר צלקת. האם יש/ משחה/ויטמין/תכשיר כלשהו שניתן למרוח על השריטה בכדי להפחית סיכוי לצלקת? חשוב לציין כי הפצע באיזור הפה והיא מלקקת את המקום. תודה.

13/04/2004 | 21:57 | מאת: גלי

השריטה מתחת לשפה התחתונה ולא עלייה (כלומר מעט מתחת לשפה התחתונה

01/05/2004 | 11:47 | מאת: ד"ר מיכה פלד

ישנו משחה מעט יקרה אך אידאלית לצורך טיפול בצלקות בפנים KELO-COTE יש הממליצים על מריחת שמן נבט חיטה

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות