פטריה בלשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

11/04/2004 | 10:23 | מאת: ציון

שלום מזה שנים שיש לי פטריה על הלשון ואיני מצליח להיפטר ממנה קבלתי טיפול עם ניסטטין ואורכורט מספר פעמים וזה לא עזר ממה נוצרה פטריה זו? וכיצד אוכל להיפטר ממנה סוף סוף? בתודה ציון!

11/04/2004 | 21:34 | מאת: ד"ר מיכה פלד

בחלל הפה ישנו שווי משקל בין מושבות של סוגים רבים של חיידקים ופטריות בדר"כ כאשר שווי משקל זה נשבר כתוצאה מירידה במערכת חיסונית כשם שבזמן מחלה ישנו התפשטות של הפטרת במידה ומצב זה קיים זה זמן ממושך יש להיוועץ עם רופא פה ולסת על מנת לבצע מספר בדיקות כלליות על מנת לאבחן את מקור הבעיה

12/04/2004 | 21:16 | מאת: שני

שלום אני בחורה בת 23 ואני סובלת מאותה בעיה גם כבר כמה שנים. איך מגיעים לרופא פה ולסת? האם הוא קיים בקופ"ח מכבי? האם אפשר להעזר ברופא אא"ג בלבד? תודה

02/05/2004 | 15:47 | מאת: זנו עדי

שלום לך... רציתי לשאול מהו נגע אריתמליתית בלשון[ארתימה] רשום במכתב גבולות דיפוזיים האים תוכל להסביר ולפרט לי על נושא זה.. אני מודה לך מאד תודה רבה עדי זנו

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות