גולה פנימית באזור הלחי/לסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

03/08/2014 | 09:35 | מאת: איריס

בוקר טוב- שמי איריס בת 39, לפני כחודשיים ע"י מימוש באזור הפנים הבחנתי בצד שמאל מעל הלסת גולה עגולה שניתן להחזיקה ולגלגלה, יש לציין שמדובר באבחנה פנימית וכי כלפי חוץ לא נראה דבר ולא כואב. אשמח אם תוכלי בבקשה לתת את דעתך במה מדובר? ומה עליי לעשות? (אני דיי מודאגת). לתשובתך אודה- שבוע טוב.

06/08/2014 | 01:38 | מאת: ד"ר הילה קליין

איריס שלום הרבה פעמים מדובר בקשרית למפה תגובתית. אבל בכל מקרה אם לא עובר פני לבדיקה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות